Data Driven Commerce
Data Driven Commerce

Arno Witte – Head of Data Science

Arno Witte studeerde cum laude af voor zijn studie Econometrics and Management Science aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel heeft Arno de leiding over het data science en consulting team bij marketing analytics bedrijf Objective Partners.

Sven Meijer – CCO

Sven is Chief Commercial Officer bij Objective Partners en heeft de leiding over de sales, marketing en accountmanagement teams. Hij heeft jaren ervaring met B2B marketing en is expert op het gebied van media strategie en optimalisatie.

 

Mijn sessie: Waarom cross device meten geen probleem meer hoeft te zijn voor jouw marketing strategie

Cookie-based measurement is dood. Dankzij verschillende data partnerships is het nu mogelijk om sessies bij elkaar te halen en op user niveau te meten. Zo kunnen wij goed in kaart brengen hoe customer journeys in elkaar zitten en kun je met je marketing en media strategie hierop inspelen. Dankzij user-level measurement kun je je strategie op hoog niveau over media kanalen en campagnes heen verbeteren, maar ook op tactisch niveau binnen kanalen en campagnes gaan optimaliseren. Zo zorg je ervoor dat je je media effectief inzet in een versnipperd media landschap.   

Blijf op de hoogte