Sprekers foto’s 400×400 – 2019-12-30T091730.164
Sprekers foto’s 400×400 – 2020-01-23T111358.207

Arnoud de Munnik – Data Scientist wehkamp

Arnoud de Munnik werkt nu 7 jaar bij wehkamp met big data. In die tijd heeft hij verschillende rollen gehad, waarbij hij de laatste jaren vooral werkt aan het bouwen van oplossingen met behulp van data en machine learning.  Daarmee werkt hij op het snijvlak van IT, statistiek en business.  Zijn interessegebieden  zijn Personalisatie, Recommenders, Interne tooling en Search.

Gijs van der Woerd – Data analist Controlling Wehkamp

Gijs van der Woerd werkt nu 2,5 half jaar bij Wehkamp als data analist op de controlling afdeling. Daarvoor heeft hij bijna 3 jaar in de consultancy gewerkt als data analist/engineer. In zijn huidige rol is hij vooral bezig met het automatiseren van (financiële) rapportages, dashboarding en het analyseren van complexe data stromen. Zijn interesse ligt bij data driven process optimalisatie, finance en zelf service BI.

Onze sessie: Data journey @ Wehkamp

Wehkamp is het online warenhuis van Nederland. Met ruim 2,7 miljoen vaste klanten, en meer dan 500.000 bezoekers per dag verstuurt wehkamp ongeveer 11 miljoen pakketten per jaar.  Wehkamp gelooft erin dat mode en lifestyle op een slimme manier te combineren is met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Daarin is het gebruik van data onmisbaar. Arnoud vertelt over de data journey; van visie naar gave state-of-the-art data oplossingen met klant impact.

Houd me op de hoogte