Sprekers foto’s 400×400 – 2019-12-11T085754.625
Sprekers foto’s 400×400 – 2020-01-20T162223.759

Chi Shing Chang – SPARQUE

Chi Shing Chang is mede-oprichter van SPARQUE. Met de technologie van SPARQUE kan iedere webshop volledig gepersonaliseerde content, productlisters, aanbevolen producten, zoeksuggesties en zoekresultaten tonen. Met de unieke Build-Your-Own-Algorithm mogelijkheden beschikken webshops, naast standaard algoritmes, over modellen die precies passen bij hun business en hun data. Chi Shing heeft een achtergrond in E-commerce en data-analyse.

Peter Beentjes – Warmteservice

Creatieve hands-on marketeer die denkt vanuit de klant en geïnspireerd raakt door data. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het ontwikkelen en implementeren van een klantgerichte formulestrategie. Met grondige kennis in zowel uitvoering als strategie, ben ik in staat online & offline kanalen elkaar te laten versterken.

Onze sessie ‘ Gepersonaliseerde cross-sell recommendations: een hogere orderwaarde bij Warmteservice met behulp van data’

Een betere klantervaring en hogere omzet met goede cross-sell suggesties. Waar komt de data vandaan en hoe mobiliseer je die data zodat suggesties relevant zijn? B2B bedrijven als Warmteservice en Bouwmaat zetten SPARQUE technologie in voor datagedreven – en gepersonaliseerde – productsuggesties.

Chi Shing Chang vertelt hoe Warmteservice de data die ze al verzamelde heeft ingezet om klanten geautomatiseerde suggesties van hoge kwaliteit te tonen waarmee de ordewaarde kan worden verhoogd. All you need is a little SPARQUE.

Houd me op de hoogte