Frank Schippers
brian-farley 1

Frank Schippers 
Reclamebureau Martin and Lewis

De opkomst van het internet heeft een enorme impact gehad op de carrière van Frank Schippers; in positieve zin. Frank combineert al ruim 15 jaar zijn creativiteit met kennis over het digitale landschap. Hoe bereik je de juiste mensen en hoe krijg je ze in beweging? Hoe zorg je dat ze tussen al die uitingen en verhalen naar jou willen luisteren? Hoe uniek ben je met je product of dienst en is dit ook duidelijk voor je doelgroep(en)?

Voor Frank is de combinatie van creativiteit en data de manier om daadwerkelijk het verschil te maken voor en met klanten en dit doet hij met veel toewijding en een enthousiast team bij Martin and Lewis. Zijn specialismen: conceptontwikkeling, digitale transformatie, team building, interaction design.

Daarnaast een doorlopende liefde voor de Nederlandse taal, de alsmaar groeiende digitale technieken en (klassieke) auto’s.

Brian Farley 
oud-bondscoach Nederlands honkbalteam

Brian Farley is al 30 jaar coach van high performance teams in het honkbal en wordt meerdere malen Coach van het Jaar. In 2010 wordt Brian bondscoach van het Nederlandse honkbalteam. Met zijn bijzondere manier van coachen, smeedt hij het team tot een eenheid van spelers die naar het beste resultaat streven. Zo brengt hij het Nederlands team naar een uitzonderlijke prestatie: een gouden medaille op het WK-honkbal in 2011. De allereerste keer dat een Europees baseballteam de WK-titel verovert in deze sport! Brian verbindt zijn kennis, ervaring en wijsheid van het veld moeiteloos met het echte leven.

Onze sessie om 16.25 – 17.05: Pushing your brand to great heights with the winning combination of data and creativity

 

 

 

Houd me op de hoogte