Sprekers foto’s 400×400 – 2019-12-19T111403.616
Sprekers foto’s 400×400 – 2019-12-31T103310.927

Jeroen van Eck – Marketing Strateeg De Nieuwe Zaak

Jeroen van Eck is marketing strateeg bij De Nieuwe Zaak. Hij is al meer dan 10 jaar werkzaamheden in de wereld van digital marketing. Als marketing strateeg houdt hij zich bij diverse opdrachtgevers bezig met de strategische vraagstukken rondom digitale marketing, zoals:

  • Hoe zorg ik dat data gaat werken voor mijn marketing?
  • Hoe richt ik mijn marketingorganisatie en -processen optimaal in en hoe stuur ik deze goed aan?
  • Hoe positioneer ik mijn merk in de digitale wereld?

Dave Vollebregt – Manager eCommerce DPG Media

Dave Vollebregt is Manager eCommerce bij DPG Media. Hij is inmiddels een kleine 8 jaar in meerdere commerciële rollen werkzaam bij DPG en sinds ruim 2 jaar verantwoordelijk voor de afdeling eCommerce.

Onder zijn leiding heeft deze afdeling zich ontwikkeld tot een stabiele en snelgroeiende ‘onderneming binnen de onderneming’, waarin hard wordt gewerkt om optimaal gebruik te maken van de digitale- en datainfrastructuur van DPG.

Onze sessie: ‘E-commerce bij DPG Media: Stap voor stap naar een datagedreven commerce organisatie’

DPG Media heeft grote ambities met haar e-commerce activiteiten. De komende jaren willen ze doorgroeien naar een volledig datagedreven commerce organisatie. In deze presentatie nemen we je mee hoe DPG Media in het afgelopen jaar samen met De Nieuwe Zaak een vernieuwd fundament heeft gelegd aan de hand van het digital marketing maturity model om deze ambities te kunnen realiseren.

Houd me op de hoogte